Skydebaner

Skydebanerne i Ribe…

Banerne ligger på Skydebanevej 4 6760 Ribe

Alle kan leje sig ind på vores baner, det gælder vores store Sporting bane med 11 maskiner hvor duerne kommer i mange forskellige retninger, vores traditionelle jagtbane med 4 maskiner eller Riffelbanen med både 100m og 200m..

Fælles for alle baner er at hvis man som lejer kommer vil der ALTID være en instruktør fra jagtforeningen på banen.

Lejen for flugtskydnings banerne udgør 600,- pr bane for 4 timer + Duer og patroner

Lejen for Riffelbane udgør 600,- for 4 timer Inkl. skiver

Hvis gevær ønskes til flugtskydning kan dette lejes for 350,- pr arrangement..

Der vil være mulighed for køb af patroner, vand og øl på banen så har du en firma dyst, familie kamp eller blot lyst til privat træning i skydning, så kontakt Ribe jagtforening og vi vil gøre hvad vi kan for at hjælpe dig.

Banerne bookes gennem Thomas Bendesen  på tlf. 3086 8547 eller pr mail på: tbejagt@gmail.com