Aktivitetskalender 2020

Aktivitets kalender for Ribe Jagtforening 2020.

Tirsdag den 7. Januar  kl. 19.00. " Indendørs fordressur" For unge hunde, ca. 4 måneder og opefter.Sted: Kærbølvej 25. Tilmelding på aftenen. Pris 350 kr. Yderlig info hos Ulla Pedersen på tlf. 21215462

Torsdag den 30. Januar 2020 kl. 19.30. Afholdes der ordinær generalforsamling ifølge gældende vedtægter i Jægergården. Dagsorden kan ses på hjemmesidens forside.

Lørdag den 25. Januar. Holder vi en arbejdsdag, så vi kan få banerne klar til en ny sæson. Vi starter kl. 09.00 med kaffe og rundstykker. Kontakt Jørn Langebæk på 23731928

Lørdag den 1. Februar 2020 kl. 10.00. Åbner vi skydebanerne for en ny sæson.
Banerne være åbne hver lørdag fra kl. 10.00 og til kl. 14.00 til og med lørdag den 28. marts. Derefter går vi over til torsdagsskydning fra kl. 18.00

Mandag den 17. Februar kl. 19.00 Afholder vi lokal trofæaften i samarbejde med Ribe Jagt og Fiskeri. Kom og se trofæerne og hør en god historie. Der er præmier til de bedste trofæer.

Onsdag den 4. Marts fra kl. 18.30. Deltager vi i den årlige 5. kants skydning.Vi skyder mod Brandvæsenet, Forsvarsbrødrene,Politikorpset og Skytteforeningen. Alle medlemmer kan være med. Der skydes med Skytteforeningens banerifler på 15. meter banerne.

Søndag den 8. marts. Er sidste chance for tilmelding till  at deltage i Ribe Amts Holdskydning.For at kunne deltage i Holdskydning fra skydebanen i Ribe skal man være medlem af Ribe jagtforening som enten ordinær eller ekstra ordinær medlem.
Kontaktperson er Henry Bruun 23474771.

Torsdag den 2. April kl. 18.00. begynder vi at skyde om aftenen på sporting og jagtbanen. Kontakt person er Henry på tlf. 23474771.
**AFLYST TIL MIN. EFTER PÅSKE**

Tirsdag den 7. April. Starter Ribe Amts Holdskydning. Knæk og bræk med sæsonen.
**AFLYST**

Onsdag den 8. April kl. 18.00. Apportering for hunde der forventes at deltage i anerkendt apporteringsprøve, Tilmelding på aftenen i Jægergården.Pris 400 kr.  Kontakt person er Hans Henrik Madsen på tlf. 61127323
**AFLYST**

Onsdag den 8. April kl. 18.00. Vand og slæb. For hunde der forventes at deltage i anerkendt prøve. Tilmelding på aftenen i Jægergården. Pris 400 kr.  Kontakt person er Hans Henrik Madsen. Tlf. 61127323
**AFLYST**

Skærtorsdag den 9. April. kl. 11.00. Afholder vi Påskepokal skydning. Mere herom på hjemmesiden og ved opslag i Jægergården. Kontaktpersonen er Henry på tlf.23474771.
**AFLYST**

Onsdag den 15 April kl. 18.00. Apportering for hunde der forventes at deltage i anerkendt apporteringsprøve, Tilmelding på aftenen i Jægergården.Pris 400 kr. Kontakt person er Hans Henrik Madsen på tlf. 61127323
**OBS NY TILFØJET**

Onsdag den 15 April kl. 18.00. Vand og slæb. For hunde der forventes at deltage i anerkendt prøve. Tilmelding på aftenen i Jægergården. Pris 400 kr. Kontakt person er Hans Henrik Madsen. Tlf. 61127323
**OBS NY TILFØJET**

Onsdag den 6. maj. fra kl. 18.00. Er der indskydning af jagtrifler og indskydnig til årets rågeregulering. Der er kun indskydning til regulering af råger den aften.
Det er et krav at du er enten ordinær eller ekstraordinær medlem i Ribe Jagtforening.
Husk at medbring jagttegn og våbentilladelse. Det koster 50. kr. at deltage.
 **AFLYST**

Lørdag den 16. Maj Bukkekaffe kl. 08.00. Kom og se hvad der er blevet skudt den første morgen. Der vil blive blæst over bukkene kl. 09.00.
**AFLYST**

Onsdag d. 20 Maj kl. 16:00 Arbejdsdag på skydebanen. Tilmelding til Morten Fabrin på mfabrin90@mail.com

Lørdag den 06 Juni Hunting Skills 2020
Hunting Skills er et arrangement der henvender sig specielt til nyjægeren. Der vil være aktiviter, opvisninger, foredrag og masser af forskellige udstillere. Alle er velkomne.

Lørdag den 13 Juni Riffelprøve i Ribe
Riffelprøve afholdes i Ribe. Læs mere her: https://mst.dk/friluftsliv/jagt/jagttegn/jagtens-proever/

Lørdag den 20. Juni. Er der finale i holdskydning på banen i Skudstrup. Hold der har kvalificeret sig hører nærmere.
**AFLYST**

Torsdag  den 25. Juni fra kl. 18.00: Afholdes der præmieskydning for alle der har indløst licenskort 2017, og er mindst ekstraordinært medlem af Ribe Jagtforening.. Mere herom ved opslag i Jægergården og på hjemmesiden.
**AFLYST**

Engkort. I år sælges de i Jægergården fra den torsdag 16.Juli. Derefter hos Henry på tlf. 23474771.

Juli måned. Riffelbanen er lukket i hele juli. Kontakt person er Ib Nielsen 53600963.

Tirsdag den 08. September. Træning for aspiranter til haglskydeprøven. Banen er lukket for andre end aspiranter til haglskydeprøven denne dag

Tirsdag den 15. September. Træning for aspiranter til haglskydeprøven. Banen er lukket for andre end aspiranter til haglskydeprøven denne dag

Lørdag den 19 September. Træning for aspiranter til haglskydeprøven. Banen er lukket for andre end aspiranter til haglskydeprøven denne dag

Lørdag den 19 September. Repræsentantskabs møde i Danmark Jægerforbund hvor der i år b.la. skal vælges ny formand. Ribe Jagtforening deltager med 3 mand.

Torsdag den 24. September. Sidste dag for skydning på vore baner i år, inden
juleskydning den 29. December.

Torsdag den 24. september. Generalforsamling i Ribe Amts Holdskydning. Vi deltager med 4. mand.

Fredag den 25. September. Haglskydeprøve afholdes på skydebanen i Ribe.

Onsdag d. 30 September kl. 16:00 Arbejdsdag på skydebanen. Tilmelding til Morten Fabrin på mfabrin90@mail.com. Primær opgave er opsamling af haglskåle efter sæsonen.

Onsdag den 25. November Trofæ opmåling. Danmarks Jægerforbund afholder trofæ opmåling i Jægergården. De er der fra kl. 14.00 til kl. 20.00. Det er muligt at forhåndstilmelde på jægerforbundets hjemmeside.

Tilmelding via flexbillet - brug dette link: https://flexbillet.dk/dj-aktiviteter/event/ctbq9o/details/

Fredag den 27. November Julefrokost i jagtforeningen for udvalgsmedlemmer osv. Invitation kommer rundt pr. mail.

Tirsdag den 29. december. Juleskydning med en lille frokost. Altid hyggeligt. Vi starter kl. 11.00. Mere herom senere ved opslag på hjemmesiden.